FACEBOOKPAGINA

Tao Teaching Amsterdam heeft ook een
Facebookpagina. Voor het laatste nieuws & inspiratie: like mijn facebookpagina
 SEXFULLNESS- SOULFULLNESS
Gun jezelf een weekendje vrij in de heerlijke natuur van Heerde, Apeldoorn ( Helios Centrum)
Inclusief overnachten, 3 prachtige warme maaltijden per dag met als thema "Sexfulness - Soulfulness ".
Met Mariska Linnenbank en Ilona Botterweg all-in € 295,--
 
DATA
28,29,30 maart - Sexfulness
16,17,18 mei - Polariteiten Godinnen weekend
27,28,29 september - Yoni weekend
7,8,9 november - Rode tent weekend
TESTIMONIAL: NIET ROKEN
Marion: "Op 28 december heb ik om 12.00 uur mijn laatste sigaret opgestoken!
Ik wil niet meer verslaafd zijn aan roken en bovendien is het niet goed voor mijn lichaam. Het gaat wonderwel goed, beter dan alle voorgaande stoppogingen!

Ik heb de Healing code gekocht, doe dagelijks de tekst en ook de
Tao ademhalingsoefeningen.
Ik wandel ook bijna elke dag in het park, sta fris op en heb nu al veel meer lucht.
Ik slik ook het anti-rook-pilletje champix, blokkeert de nicotinereceptoren!

Heel hartelijk dank voor je adviezen, de meditatielessen en je steun!"

HAPPY HORMONES


We all know and remember a smiley person - someone whose heart seems to radiate through their teeth. And when they do, notice how it's almost impossible not to smile back...unless you are feeling very, very grumpy! So if you don't feel a smile coming on - why not do it anyway. Not only does it transform your inner chemical production and create 'happy hormones', but when people are on the end of your smile, they smile back (well most do). And if you really don't genuinely feel like smiling at life, the universe and everybody - fake it until you make it!

 

Ilona geeft hormoonles op dinsdag van 19.30-21.30 en vrijdag van 10-12 uur.  

 

 

 

 

GRATIS SCREENING BIJ WHATSAPP COACHING

Voor de maand januari ontvang je een gratis screening op je valkuilen en kracht. Daarna krijg je iedere dag een berichtje met een voor jou geschikte opdracht of meditatie. Het kost je 5 minuten per dag, maar door het 21 dagen iedere dag te doen, krijgt je bioritme de slag te pakken en hoef je daarna geen moeite meer te doen om rustig te worden of te gaan mediteren dat gaat dan moeiteloos. Kosten: 60 euro per begeleiding van 21 dagen.  

info@taoteachingamsterdam.nl  

 


TAO TEACHING AMSTERDAM SHOP   
De meditatie cd 's zijn nog te bestellen. 
Trots, dankzij Universal Healing Tao , kan ik jullie bieden:
3 Innerlijke glimlach meditaties, 3 innerlijke klankenmeditaties, 6 beschermende en vitaliserende meditaties.

CD 1:Meditaties:  Innerlijke Glimlach  1,2
CD 2: Meditaties: Helende Klanken 1,2
CD 3: Meditaties: Innerlijk kind, Innerlijk landschap
CD 4: Meditaties: Emotionele Balans, Het Gouden ei 
Ze kosten 10 euro per stuk, 20 euro voor 4 cd's. 
   

Daarnaast hebben we ook bamboehitters te koop. Hiermee verwarm en open je je huid,  bindweefsel, pezen en botten. Ze kosten 20 euro, excl. verzendkosten. Tenslotte zijn ook  jade-eieren voor de vrouw verkrijgbaar, voor 45 euro,voor leeringen 25 euro excl. verzendkosten.

VERKOOP 
De cd's zijn te koop via mijn website of per mail.

NIEUWSBRIEF


Wil je liever deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf je dan uit via unsubscribe onderaan deze nieuwsbrief.

Alvast hartelijk dank!

  

  

Join Our Mailing List
JANUARI 2014
TAO TEACHING AMSTERDAM NIEUWSBRIEF

                   GLOWING IN THE DARK

5 DAGEN EN 5 NACHTEN IN HET TOTALE DONKER

 

 

Welkom in 2014!

 

Middenin de Winternacht ging ik een 5 daagse Dark Retreat in met Barry Spendlove en Inge Maassen (www.healingtaobritain.com). Op 31 december om 24 uur ging de laatste kaars uit in een totaal verduisterd huis. Op de tast eten, op de tast drinken, op de tast douchen, op de tast naar de w.c. Met verstild zenuw/zintuig centrum qigong ervaren, met verstilde zenuw/zintuig centrum in meditaties duiken, met verstild zenuw/zintuig in je centrum zijn.
"Waarom doe je dit jezelf aan? ",vroegen velen aan mij.
Ik verheugde me er al vanaf mei op. Ik verheugde mij op de rust voor de zenuwen en zintuigen. Ik verheugde mij op mijn eigen onderwereld. Ik verheugde mij op het NIETS. Ik verheugde mij op de Midwinter in mezelf.

 

De eerste 2 dagen en nachten waren voor mij lang en vol gedachtes, emoties en zorgen. In het donker sluipt vrouwtje zorg door het sleutelgat. Maar dat is niet voor iedereen zo. De een zakt meteen in de stilte en rust, de ander wordt onrustig of wat angstig. De eerste 2 dagen en nachten heb ik heel wat Healing Sounds gedaan en EMDR en Heart Codes. De eerste 2 dagen en nachten was alles een avontuur, de weg naar de badkamer, de weg naar de eetkamer, de weg naar de meditatie ruimte. De eerste 2 dagen en nachten waren ook vrolijk met bijna non stop muziek in mijn hoofd. Onderling was er veel gekwebbel en gegiechel en geslaap.

 

De tweede ochtend werd ik wakker van een enorm LICHT. Ik deed mijn ogen open maar er was alleen donker. Sinds die ochtend was er steeds en goudgeel licht aan mijn linker zijde en af en toe violet licht voor me. Dat maakte mijn hele systeem rustig en oefeningen werden overbodig.   

 

Barry Spendlove met Primordial Qigong
Barry Spendlove met Primordial Qigong

 

 

De derde ochtend (je neemt aan dat het ochtend is, omdat de ontbijtklokken luiden) was ik er. Terug bij mezelf, terug in mijn eigen "Innerlijk Universum", terug in mijn eigen "0-punt". Niks hoefde meer. Gewoon er zijn. Alles werd eenvoudig, makkelijk en moeiteloos. In de trage bewegingen, in de trage adem, in de trage hartslag was het stil. Het gekwebbel werd minder, de innerlijke glans groter, de meditaties en botten qigongs moeiteloos.

 

De vierde ochtend ging ik opzien tegen het licht. In het donker is alles zo moeiteloos, zacht, warm, rustig en embryonaal. Hoe kon ik ooit nog les geven in licht/dagbewustzijn?  

 

De vijfde ochtend brandde er 1 waxinelicht. Ik deed er naar mijn gevoel uren over om aan het licht te wennen. Er was een  weerstand in mijn lichaam. "Sterven is makkelijker dan geboren worden "zeggen" ze ". Ook dat is weer niet voor iedereen zo, sommigen waren in een floep en een zucht gewend aan t licht. Ik niet. Ik hou van t donker.  

 

En eindelijk was ik er weer. In helder vol bewustzijn keek ik in de waxine, in helder vol bewustzijn stond ik voor mijn buurvrouw en wat een wonder al haar cellen gloeide op van licht. Ik zag dat al haar cellen uit licht bestonden, bij de volgende werd het iets minder. Ik wist en zag dat de mens van licht is. We komen uit het Licht, we zijn Licht en we gaan naar het Licht. Dat was mijn oogst van het donker. Dank aan het donker. Dank aan Marja en Paul Rila, die hun huis zo prachtig prepareerde voor het donker, dank aan Barry voor zijn altijd aanwezig "Holding space "en aan Inge voor haar 0-punt zijn en skelet qigongs.

 

Vanaf september ga ik op de donderdagavonden in het donker les geven en diegene die de dark retreat in januari 2015 willen doen voorbereiden op deze jump in the dark. Natuurlijk ben je ook welkom als je niet aan de retreat wilt deelnemen.

 

Ik wens jullie een gezond, gelukkig, goedlachs 2014!
Mijn lessen starten weer vanaf 30 januari.

 

Hartelijks,
Ilona

Rectificatie op de nieuwsbrief van december: De equinox is rond 21 maart en 21 september ( de dag en nacht even lang) op 21 juni vieren we de langste dag en op 21 december de langste nacht. 

ROOSTER 2014 TAO TEACHING AMSTERDAM

 
Jeannette: "Het is heerlijk om tussen de bedrijven door af en toe een oefening te doen. Ik kom weer even bij mezelf en de tijd die ik eraan besteed is een minimale investering met een hoog rendement (betere concentratie en ik bewaak mijn grenzen beter). Elke keer weer is het uur meditatie een vakantie voor de hersenen, even pas op de plaats. Ik ben geleidelijk aan wat beter gaan slapen en ik krijg steeds meer grip op mijn paniekaanvallen m.b.v. buikademhaling. Ik heb altijd al mediteren willen leren. Op de een of andere manier heb ik misschien aangevoeld dat meditatie mij kon helpen met sommige dingen (zoals innerlijk rustiger worden en mijn concentratie verbeteren). Ik ben heel blij dat ik via Groupon de kans heb gekregen (en gepakt!) om 10 meditatielessen te volgen, ook omdat jij die lessen gaf, Ilona. Vanaf de eerste les voelde ik me veilig genoeg om mijn ogen dicht te doen en de controle even los te laten. Dat laatste gaat steeds beter. Dank je, Ilona."
 
HET NIEUWE TAO SEIZOEN

We starten op dinsdag 4 februari in het Tao Huis, G.v.d.Veenstraat 131b
1e les start 18 uur meditaties semi gevorderden
2e les start 19.30 uur Hormoonbalans,  bekkenbodem samen met ijzeren hemd technieken

We starten op woensdag 5 februari in het Tao Huis, G.v.d.Veenstraat 131b
1e les start om 10 uur balanceren van verdriet, angst, woede, frustratie, haast/irritatie, niet gecenterd zijn.

We starten op donderdag 30 januari in de Ruimte, Weesperzijde 79
1e les start om 17.30
2e les start om 18.45
3e les start om 20 uur herhaling Tao basis en 0-punt lichaamsbewustzijn en starten met Fusie technieken.

We starten op vrijdag 31 januari in het Tao Huis, G.v.d.Veenstraat 131b
1e les start 9 uur
2e les start 10 - 12 uur beginners Tao voor de bekkenbodem en hormoonbalans

We starten op zaterdag 8,15 februari en 8 maart in het Tao Huis, G.v.d.Veenstraat 131b
1e les start 10-12 uur Rustig maken van de hersenen, hersenstam, kleine hersenen, grote hersenen dmv Qigong en speciale hersen mediaties
Kosten 20 euro per ochtend

We starten zaterdag 15 maart en 5 april in het Tao Huis
1e les start 10-16 uur met Helende Liefde dagen voor koppels met Mariska Linnenbank en ilona Botterweg en Felix Senn
Kosten 50 euro per dag

We starten zaterdag 22 maart, 19 april, 10 mei in het Tao Huis
1e les start 10-12 uur Leren van zelf werkzame technieken E.M.D.R. en E.F.T. en Healing Code voor emotionele balans en de traumatisering

Opgave per retour mail.
Stuur deze mail door aan vrienden en familie! Dank!

SPANJE I TAO WEEK : DE VIJF ELEMENTEN 
31 mei - 7 juni 2014  
   

Kom heerlijk uitrusten en opladen!  We trainen op de vulkaan, in de zee, in de bergen en pijnbomen onder de stralende chi hemel d.m.v. ademoefeningen, qigong (energie in beweging brengen), meditaties en kennisoverdracht over de 5 elementen types en natuurlijk heel veel rusten en genieten!

Locatie Cadaques, Catalunia aan zee en aan de voet van de PyreneeŰn, veel zwem en wandel mogelijkheid.

Reis: zelf vliegticket regelen Amsterdam / Barcelona, daar bus nemen direct naar Cadaques. Je kunt ook met elkaar een auto huren, dan kun je ook naar Gerona/Barcelona vliegen dat is dichterbij.

Kosten: Huis huur 200 euro, cursus 200 euro. Warme vegetarische maaltijden: 10 euro per dag , gekookt door kokkin Mo´ra excl. Materiaal 10 euro per dag

Max 10 deelnemers, partners zijn ook welkom

Meer info: info@taoteachingamsterdam.nl
Ilona Botterweg| info@taoteachingamsterdam.nl |taoteachingamsterdam.nl
Gerrit van der Veenstraat 131 b
Amsterdam,

Copyright © 2012. All Rights Reserved.

This email was sent to dimi3_@msn.com by info@taoteachingamsterdam.nl |  
Tao Teaching Amsterdam | Gerrit van der Veenstraat 131 b | Amsterdam | Netherlands