FACEBOOKPAGINA

Tao Teaching Amsterdam heeft ook een
Facebookpagina. Voor het laatste nieuws & inspiratie: like mijn facebookpagina
 

LOSMAKEN RUGGENGRAAT
Master Dou is als Qigong meester wereldwijd beroemd voor het 'losmaken' van de ruggengraat. Deze workshop is een mijlpaal voor elke Chi (Zhi) Qigong beoefenaar, maar ook voor mensen die Taiji beoefenen. Een 'losse' ruggengraat staat voor een lang en gezond leven.
Een eerste indruk van Master Dou en de mogelijkheden kun je hier zien
RUGGENGRAAT LOSMAKEN
RUGGENGRAAT LOSMAKEN   

 

TAO TEACHING AMSTERDAM SHOP   
De meditatie cd 's zijn nog te bestellen. 
Trots, dankzij Universal Healing Tao , kan ik jullie bieden:
3 Innerlijke glimlach meditaties, 3 innerlijke klankenmeditaties, 6 beschermende en vitaliserende meditaties.

CD 1:Meditaties:  Innerlijke Glimlach  1,2
CD 2: Meditaties: Helende Klanken 1,2
CD 3: Meditaties: Innerlijk kind, Innerlijk landschap
CD 4: Meditaties: Emotionele Balans, Het Gouden ei 
Ze kosten 10 euro per stuk, 20 euro voor 4 cd's. 
   

Daarnaast hebben we ook bamboehitters te koop. Hiermee verwarm en open je je huid,  bindweefsel, pezen en botten. Ze kosten 20 euro, excl. verzendkosten. Tenslotte zijn ook  jade-eieren voor de vrouw verkrijgbaar, voor 45 euro,voor leeringen 25 euro excl. verzendkosten.

VERKOOP 
De cd's zijn te koop via mijn website of per mail.

NIEUWSBRIEF


Wil je liever deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf je dan uit via unsubscribe onderaan deze nieuwsbrief.

Alvast hartelijk dank!

  

  

Join Our Mailing List
MAART 2014
TAO TEACHING AMSTERDAM NIEUWSBRIEF
VOORJAAR NADERT, KROKUSSEN ZINGEN

Nu het voorjaar nadert wordt ik van twee zaken blij. Ten eerste dat we weer buiten kunnen trainen. Ten tweede dat we ons fysieke lichaam kunnen detoxen. Waarom wil ons lichaam in de lente reinigen? Onze Levenskracht, onze Chi wil weer stromen. Onze blokkades die we in de winter oplopen door koude, minder frisse lucht en vaster en vetter eten belemmeren dat. In het verleden deed ik vaak in de lente een lever reiniging met olijfolie , reinigingszout en grapefruitsap. Dit is een heftige methode. Nu heeft Gerrit Onrust ( gbachrem@bachrem.nl) sinds een paar jaar een kuur ontwikkelt voor de lentereiniging, die simpel is en effectief. Het bestaat uit 2 componenten. Capsules en tabletten. De capsules bevatten extracten van kruiden en mineralen die de spijsvertering als het ware 'resetten' en de tabletten bevatten kruiden die de organen ondersteunen.

De capsules bevatten onder andere hoogwaardig lecithine (uiteraard niet van soja),  acht stammen preprobiotica en gezuiverde leem om het maag-darmstelsel te reinigen.
De tabletten bevatten onder andere Solidago, Mariadistel, Vuilboombast, Duizendblad en Paardebloem (wortel en -blad).

De kuur bestaat uit 30 tabletten en 30 capsules. 
Je kunt alles blijven eten behalve tarwe, soya of fruit. Je kunt de kuur ondersteunen met veel groene groentes en spelt. 
De kuur is dit jaar van 26 maart -8 april. Je kunt deze bij Gerrit direct bestellen (gbachrem@bachrem.nl).
 

 

Hartelijke groet,
ilona Botterweg  

ROOSTER 2014 TAO TEACHING AMSTERDAM

Mantak Chia Inner Smile for daily life practice
MANTAK CHIA INNER SMILE FOR DAILY LIFE PRACTICE
NIEUWS:  HET TAO SEIZOEN

We starten z
aterdag 15 maart en 5 april in het Tao Huis
1e les start 10-16 uur met Helende Liefde dagen voor koppels met Mariska Linnenbank en ilona Botterweg. Kosten 50 euro per dag.

We starten
iedere zaterdagochtend vanaf 22 maart Qigong en Kungfu van 10-11 uur in het Amstel park . Opgave per mail: info@taoteachingamsterdam.nl kosten 10 euroRETRAITES
 
SPANJE  TAO WEEK : DE VIJF ELEMENTEN
31 MEI - 7 JUNI 2014  NOG 3 PLAATSEN VRIJ!
 

Kom heerlijk uitrusten en opladen!  We trainen op de vulkaan, in de zee, in de bergen en pijnbomen onder de stralende chi hemel d.m.v. ademoefeningen, qigong (energie in beweging brengen), meditaties en kennisoverdracht over de 5 elementen types en natuurlijk heel veel rusten en genieten!
Locatie Cadaques, Catalunia aan zee en aan de voet van de PyreneeŰn, veel zwem en wandel mogelijkheid.
Reis: zelf vliegticket regelen Amsterdam / Barcelona, daar bus nemen direct naar Cadaques. Je kunt ook met elkaar een auto huren, dan kun je ook naar Gerona/Barcelona vliegen dat is dichterbij.

Kosten: Huis huur 200 euro, cursus 200 euro. Warme vegetarische maaltijden: 10 euro per dag , gekookt door kokkin Mo´ra excl. Materiaal 10 euro per dag

Max 10 deelnemers, partners zijn ook welkom

TSJECHI╦  "DE GROTE VRIJHEID"
29 APRIL - 4 MEI 2014


Vrijheid van lichaam, ziel en geest met Victor Muller, Moira Muller, Ilona Botterweg. Programma op aanvraag.  We werken met beweging  (ademhaling en rustige qigong), met zingen en met lezingen over de filosofische aspecten van het Thema.  
Kosten 550 euro all in excl. reis.

Meer info: info@taoteachingamsterdam.nl

WAT DOET MARILYN MONROE OP HELIOS?


Marilyn Monroe, sex icoon van de jaren 50: wat kunnen wij vrouwen van haar leren? Ik had soms de neiging, bij het horen van haar naam, om wat laatdunkend over haar te denken, want 'ze was toch echt niet slim'.
Nu weet ik wel beter.. .... In sexy zijn, in je vrouwelijkheid leven, daar was ze wel degelijk slim in. Wat was dat dan precies? Zat de sexiness in haar ogen en lach? In haar kleding? In haar houding? Of in wat anders?

En hoe zit dat bij jou?  Wanneer voel jij je sexy? En hoe verbind je jouw waarden en je hart met je 'sexiness' ? Van 28 - 30 maart heb je de kans om je samen met andere vrouwen onder te dompelen in een weekend lang sexfullness & soulfullness waarbij we door middel van dans, beweging, diep naar binnen keren, energetisch werk, sharen, aanraking, massage aan de slag gaan met dit thema. We creŰren met elkaar een speelse, intieme bedding waar ruimte is om te helen, te verwerken, te inspireren en ge´nspireerd worden, om te lachen en om gek te doen.
Wel zin in een vrouwenweekend, maar kan je niet, of spreekt dit thema je niet aan? Gedurende het jaar zijn er op Helios ook nog een Godinnen, een Yoni en een Rode Tent weekend.
Mariska Linnenbank en Ilona Botterweg

Meer info over deze weekenden
Sexfulness - Soulfulness 28-30 maart,
Godinnenweekend 16-18 mei, Rode tent weekend.
 
Ilona Botterweg| info@taoteachingamsterdam.nl |taoteachingamsterdam.nl
Gerrit van der Veenstraat 131 b
Amsterdam,

Copyright © 2012. All Rights Reserved.

This email was sent to dimi3_@msn.com by info@taoteachingamsterdam.nl |  
Tao Teaching Amsterdam | Gerrit van der Veenstraat 131 b | Amsterdam | Netherlands