Leg je (jade)ei:

 

Een aanrader : Geef een geboorte boekje met persoonlijke geboorte horoscoop voor een nieuwe baby cadeau!  Jinny Thielsch, astrologe en Fengshui master maakt er een waar kunstwerk van.

 

 

Aanrader:

Gerben Hellinga

 

 Tao Dynamic Method Ilona  developed four years ago. It gives you: Self-Realization and Qi-healing through Focus Mediation and Qigong. Contain and circulate the Qi for vitality, rejuvenation and enlightenment. Tao Dynamic Method is born today 10.4.2012. Succesful in companies.

 

 

FACEBOOKPAGINA

Tao Teaching Amsterdam heeft ook een

Facebookpagina. Voor het laatste nieuws & inspiratie:like mijn facebookpagina

hier  

HONCK
Tao Teaching Amsterdam is nu ook te vinden opHonk. Klik hier voor meer informatie:
HONCK TAO TEACHING AMSTERDAM

 

 

   

 

Nieuws: binnenkort verschijnen er 4 nieuwe cd's om de hersenen te ontspannen! 

 
NIEUWSBRIEF

Wil je liever deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf je dan uit via unsubscribe onderaan deze nieuwsbrief. 

Alvast hartelijk dank!

 

Augustus 2016

 

TAO TEACHING AMSTERDAM NIEUWSBRIEF

 

Beste lezer,

 

Mijn nieuwsbrieven zijn niet politiek, maatschappelijk of ecologisch getint. Toch branden mijn vingers om er iets over te schrijven. Deze zomer was politiek en maatschappelijk heftig, maar terughouden, uithouden, helder waarnemen, aanzien, ondergaan en niet oordelen is in deze tijd de ware opgave. Het lot van de aarde voltrekt zich zonder ons oordeel of standpunt of polarisatie. Hoe lastig dat ook is, zeker voor mij als idealist en organisator,die direct in actie wil. Een ware opgave. De ene dag gaat het beter dan de andere. De kloosters, kleine kerkjes en de natuur van de afgelopen maanden in Cadaques en Cornwall hebben mij een plek voor geestelijke rust geboden, een plek waar mijn hoofd en hart stil worden. De dagelijkse oefeningen van de Primordial Qigong helpen mij om in beweging te blijven en niet te bevriezen in angst, te verbranden in woede en haat, te versnipperen in zorgen en piekeren of te verharden in verdriet. Met mijn nieuwsbrieven wil ik jullie stimuleren om in eenheid te blijven en en een poort te vormen voor het universele, voor het verbindende. 

Vanaf september hoop ik weer met jullie te lachen, glimlachen, te schudden en stil te zijn. Ik wens jullie uithoudingsvermogen toe en op 28 augustus om 20:00 zien wij elkaar weer in het Tao Huis in Amsterdam. Die avond is gratis en voor iedereen die zin en tijd heeft.

 

Hartelijks,

 

Ilona

 

 

Sunday 20:00 28 of August:

Open evening for free. Meet the Tao and the Internal Alchemy for strength and silence. Info@taoteachingamsterdam.nl mail for confirmation. 

 

 

Iedere maandagavond 19:30 uur:

zullen we vanuit de stilte Qigong trainen en in stilte mediteren. Je ontwikkelt daardoor innerlijke balans en rust en een krachtig centrum. De training is op strippenkaart toegankelijk. Je koopt een strippenkaart voor 5 of 10 keer en je komt wanneer je tijd en zin hebt. Start vanaf september

 

Iedere vrijdagochtend 10.00 uur:

Wil je na je bevalling je bekkenbodem spieren op mooie tonus krijgen? Je energie opladen? Werken met t jade ei? En een oppas in huis voor je baby of kindje? Probeer de vrijdagochtenden 10:00. Babybedjes aanwezig en lieve Houria als oppas. Start vanaf september.

 

Iedere 2e donderdag 20 uur:

In de donderdag gevorderde training oefen je om dieper in je lichaamsbewustzijn te komen, je energie te verfijnen en je zelf te genezen op fysiek, aetherisch, emotioneel en mentaal niveau.. We zullen vooral aan de hersenen werken: het beteugelen van de  "Monkey Mind" ofwel de Wisdom Qigong.Start vanaf september.

 

Monkey Mind :)

Monkey Mind :)

 

Iedere 2e zaterdag 10 uur: 

In de zaterdag basis training oefen je je innerlijke kracht en innerlijke rust en leer je je energie bij je te houden en die van anderen los te laten.Start vanaf september.

 

Wedstrijdje niks doen!!

Wedstrijdje niks doen!!

 

Onze Tao technieken zijn o.a. de Yi kracht, Nei Dang ( innerlijke transformatie door Taoïstische meditatie), Qigong (energie laten bewegen, langzame vormen), Ijzeren Hemd Kungfu (vanuit de botten en structuur houdingen vasthouden) , meridianen openen dmv kloppen en ademen, de 6 helende Klanken, de innerlijke glimlach, openen van de zogenaamde  Kringloop. Het werken met het jade ei is een essentieel onderdeel van de training.

 

 

"Het eerste Tao basisjaar 2015/16 met Ilona was een onvergetelijk avontuur. De betrokkenheid en toewijding van onze Tao basis groep was buitengewoon stimulerend voor iedereen.

Ilona's manier om ons de technieken aan te leren was elke keer weer verrassend, vernieuwend met geduld en vol humor. Ik kijk nu al uit naar de vervolgcursus. Tao is een weg die je gaat en verschaft diepte, kennis en helderheid voor jezelf, je geliefden, je vrienden en omgeving. Je staat letterlijk in je eigen centrum."

-Andreas

 

 

10 wijsheden van Confuscius

10 wijsheden van Confuscius

 

Basis Jaar Training: vanaf 3 september:

100 Dagen Tao training met persoonlijke assistentie en ondersteuning voor je innerlijke weg.

100 Dagen begeleiding voor innerlijke rust, innerlijke kracht en innerlijke glimlach.

100 Dagen stap voor stap het eigen maken van de geneeskracht van de Tao.

100 Dagen bevatten 17 trainingsochtenden op zaterdag in seizoen 2016-2017, met elkaar uit te voeren oefenochtenden onder supervisie van Ilona.

Het 100 dagen programma is gestoeld op oude alchemistische inwijdingstechnieken, 9 formules die je werkelijke onsterfelijke Zelf cultiveren, zoals deze door zijn gegeven via One Cloud, Master Li Eng aan Master Mantak Chia. www.tao-garden.com

 

"Het methodisch-didactische element in Ilona haar lessen is sterk, de hand-outs helder en de video's, ingesproken meditaties een grote hulp en steun" Rita

 

1e plaats Wereld Taijiquan kampioenschappen Haoying

1e plaats Wereld Taijiquan kampioenschappen Haoying

 

 

 

 

 

Ilona Botterweg| info@taoteachingamsterdam.nl |taoteachingamsterdam.nl
Gerrit van der Veenstraat 131 b
Amsterdam,

 


Copyright © 2015. All Rights Reserved.

 

Tao Teaching Amsterdam, Gerrit van der Veenstraat 131 b, Amsterdam, Netherlands

 

 

Sent by info@taoteachingamsterdam.nl in collaboration with