Retraites

   
Agenda

Spanje

 

19 - 26 mei 2018 | Tao week in Cadaques met Ilona Botterweg

Tjechië

 

23 - 30 juni 2018 | Trainingsweek in Humpolec

4 augustus 2017 t/m 11 augustus 2018 | Zingende Qigong, Samen met Victor Muller

 

Humpolec Zuid Tsjechië

Een plek die je tot de natuurlijke staat brengt
Het Wereld Natuurfonds riep dit gebied uit tot Internationaal Biosfeerreservaat en als één van de allermooiste natuurgebieden van Europa. Een Biotoop. Humpolec, Susice ligt op 750 meter hoog tussen oude Keltische resten en een kasteel van koning/ mysticus Karel IV. 2 Miljoen jaar geleden was deze plek het Himalya van Europa, haar kwarts en graniet is afgewaaid naar het toenmalige meer van Hongarije. Humpolec blijft hierdoor haar zuiverheid in de atmosfeer houden. Volgens geomanten ligt het op een van de energetisch krachtigste plekken van Europa en is het de tuin en altaar van een zeer grote landschaps tempel, die zich uitstrekt naar Rusland en Keulen. Overnachten in de dorpshuizen met tweepersoonskamers. Sauna aanwezig. Een plek waar je jouw natuurlijk staat van zijn kunt vinden.

Gedachtegoed School voor Zelfsturing door Albert Wegman, directeur Mercur

Zelfsturing, je leven en werk richting geven en creëren, is een belangrijk thema van onze tijd. Als je de regie van je leven in eigen handen wilt nemen, is het zinvol regelmatig ruimte te scheppen voor reflectie èn voor nieuwe impulsen en ervaringen. Dit herinnert je aan je eigen koers. De trainingen kun je zien als een zonnewijzer. Met elkaar wijzen ze richting zon, waar je jezelf op kunt sturen. De trainers werken vanuit verschillende filosofische achtergronden en streven hetzelfde na: praktische overdracht van zuivere zelfervaring met als resultaat meesterschap.

 

 

huis

humpolec

water

Spanje | Tao week

datum: 19 - 26 mei 2018

Max 10 leerlingen, partners zijn ook welkom

Thema: De 5 elementen. We trainen op de vulkaan, in de zee, in de bergen en pijnbomen onder de stralende chi hemel d.m.v. ademoefeningen, qigong (energie in beweging brengen), meditaties en kennisoverdracht over de 5 elementen types en natuurlijk heel veel rusten en genieten!

Doel: heerlijk uitrusten en opladen! Kosten zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen die wil mee kan.

Plaats: Cadaques, Catalunia aan zee en aan de voet van de Pyreneeën, veel zwem en wandel mogelijkheid.

Reis: zelf vliegticket regelen Amsterdam / Barcelona, daar bus nemen direct naar Cadaques. Je kunt ook met elkaar een auto huren, dan kun je ook naar Gerona/Barcelona vliegen dat is dichterbij.

Kosten: Huis huur 200 euro, cursus 200 euro
Warme vegetarische maaltijden: 10 euro per dag , gekookt door kokkin Moïra excl. materiaal.

 

 

 

 

mo

 Spanje 2

 Spanje 2

 Spanje 2

movie movie2